01.09.2009

H2O

Cati dintre noi nu am fost deranjati de mirosul neplacut al unei persoane?

Dintii ( simturi afectate : vizual , olfactiv ) : majoritatea persoanelor considera ca mestecand guma isi curata dintii in "profunzime" , reclamele sunt facute pentru a vinde un anumit produs si atat , nimic mai mult.Cea mai eficienta metoda de a avea un zambet stralucitor este urmatoarea : apa + pasta de dinti + perie de dinti . Credeti-ma , functioneaza !!!

Unghiile ( simturi afectate : vizual , tactil ) : se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei persoane si sunt perfect de acord. Prin maini ingrijite nu se intelege o mana cu unghii lungi aplicate la saloanele de infrumusetare ( in cazul femeilor) sau unghii date cu lac incolor ( in cazul barbatilor ) , ci unghii simple taiate , fara "jeg" sub ele si bineinteles o mana spalata cu apa si sapun.

Parul ( simturi afectate : olfactiv , vizual , tactil ) : eu personal acord parului o atentie deosebita , nu suport sa vad par uns , imbacsit si care pe deasupra , inevitabil si miroase. Pentru a combate toate acestea exista o metoda simpla : spalati-va mai des parul cu apa si sampon , parul nu va pati absolut nimic , sunt doar mituri inventate ( "de frustrate nespalate" ) .

In cele din urma vom vorbi despre miros in special cel de transpiratie. Fiecare dintre noi am trecut pe langa cineva cu un miros "imbietor" si stim cat de neplacut poate fi. Solutia nu consta in aplicarea deodorantului peste miros ci inlaturarea lui prin spalare : apa + sapun.









Sper ca va dat de gandit acest articol , mai ales noua femeilor , hai sa nu fim niste STUPID GIRLS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu