07.09.2009

LOVE...


Un grup de psihologi au pus unor copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani urmatoarea intrebare : "Ce este dragostea?".

1."Cand bunica a facut artrita , nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci , desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea." ( Rebecca , 8 ani )

2."Cand cineva te iubeste , felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau e in siguranta in gura lui." ( Billy , 4 ani )

3."Dragostea este ceea ce te face sa zambesti cand esti obosit." ( Terri , 4 ani )

4."Este dragoste cand o fata se parfumeaza , un baiat se da cu after-shave , ies in oras si se miros reciproc" ( Karl , 4 ani )

5."Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti fara sa-i ceri in schimb cartofii lui prajiti." ( Chrissy , 6 ani )

6."Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da , pentru a se asigura ca gustul este ok." ( Danny , 7 ani)

7."Dragostea este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi , cand obosesti de atata sarutat , tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba. Asa sunt mami si tati. Sunt caraghiosi cand se saruta." (Emily , 8 ani)

8."Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti , trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti." ( Nikka , 6 ani)

9."Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui , iar el se imbraca cu aceea camasa in fiecare zi." ( Noelle , 7 ani )

10."Dragostea este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani , desi se cunosc atat de bine." ( Cindy , 8 ani )

11."Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui." ( Elaine , 5 ani )

12."Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redfort." ( Chris , 7 ani )

13."Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si ti se coboara , si mii de stelute ies din tine." ( Karen , 7 ani )

14."Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat , trebuie sa o spui cat mai des. Oamenii uita." ( Jessica , 8 ani )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu