02.09.2009

TINUTA DE FITA ...

Pentru a fi in rand cu lumea , tinuta obligatorie in "lumea buna" de fita este urmatoarea :
In club : Ochelari de soare , sa nu afecteze efectele speciale ochisorii sensibili. Colanti stramti care sa preseze sunculita din cele mai vizibile locuri , care sufocate sa dea pe afara. Fustite sau bluze adanci care la ce-a mai mica miscare sa dezgoleasca partile mai putin vazute de soare. Tocuri cui exagerate , pentru a parea Moni cu Iri cand se afiseaza in public cu un nou iubit trecut de prima tinerete. Buzele umflate roz fuchsia nu pot lipsi , ele fiind elementul cheie al intregii vestimentati.




Casual : Orice fata care se respecta nu poate iesi in vazul lumii fara urmatoarele piese vestimentare. Obligatoriu geanta cu inscriptia marcii cat mai vizibila si ochelari de soare alesi pe acelasi criteriu. Piesa de rezistenta a tinutei casual este un bronz cat mai ars cu putinta.
Lasand la o parte ironia care a insotit randurile de mai sus , tinuta obligatorie trebuie sa fie una curata , calcata si care iti vine bine. Ce e la moda e mai putin important , ceea ce conteaza e cum te simti tu intr-o tinuta , si sa nu te imbraci ca un papagal doar pentru a fi in rand cu lumea!!!

Un comentariu: